Del kreasjoner i AR/3D og plant trær

For å motivere elever og applaudere innsatsen, ønsker vi å plante trær i navnet på de fem første skolene som deler ideene deres i Ludenso Sustainability Challenge. Så hvorfor ikke begynne på utfordringen 1. oktober, og plante trær mens du gjør det?

Hvorfor?

I Ludenso ønsker vi å gjøre alle elever i stand til å bli digitale skapere. 3D -modelleringsverktøyet, Ludenso Create, er designet for å hjelpe elevene til å samarbeide, visualisere ideer og frigjøre kreativiteten sin.

Men å bygge i 3D for å bygge i 3D er ikke like meningsfylt som å lage virkelige prototyper som løser problemer i virkeligheten. Vi håper derfor at Ludenso Sustainability Challenge vil bidra til at elever får komme opp med ideer om hvordan vi kan skape en mer bærekraftig fremtid. På denne måten kan elevene bruke 3D-modelleringen og AR-teknologien til å lage klimapositive løsninger.

For å motivere elever og belønne dem for innsatsen, ønsker vi nå å plante trær i navnet til de fem første skolene som deler ideene sine i Ludenso Sustainability Challenge. Så hvorfor ikke begynne på utfordringen 1. oktober, og plante trær mens du gjør det?

Hvordan?

Å få en liten skog plantet i navnet på skolen din er like enkelt som å løse Ludenso Sustainability Challenge i Ludenso Create. Bare opprett en konto (som også er gratis), og inviter elevene dine til en kreativ utfordring hvor de samtidig får bidra til å plante trær.

Ludenso Create er gratis å bruke, så selv om du vanligvis lager 3D-modeller eller AR-opplevelser med andre programvarer, hvorfor ikke prøve å bruke Ludenso Create for å jobbe med bærekraftsmålene? På den måten får du jobbe med å løse bærekraftsmålene, mens du gjør noe godt for planeten.

De fem første deltakerne som deler sine 3D- eller AR-kreasjoner med #Ludenso og #SustainabilityChallenge vil bli direkte kontaktet. Vi planter deretter trær i skolens navn og deler et personlig sertifikat med vinnerne.

Hvem?

Vi vil bestille trærne fra Brynk, som vil plante trærne på våre vegne. De jobber med Gold Standard og Eden Reforestation Project. Brynk planter trær med medlemmer av lokalsamfunn i Madagaskar, Kenya, Indonesia, Haiti, Honduras, Nicaragua, Mosambik og Nepal.

Vil du delta i Ludenso Sustainability Challenge? Bli med her