Neddy + Ludenso = <3

Vi i Ludenso har gleden av å annonsere at vi samarbeider med Neddy for å gi lærere tilgang på gode, pedagogiske opplegg som legger til rette for utforskertrang og skaperglede.

Bakgrunn

Vi har tatt en prat med Ida Dahl. Hun er lærer, og er nå leder for produkt i Neddy. Neddy er en gründerbedrift som lager applikasjoner som legger til rette for gode læringsopplevelser for både lærere og elever.

Hun mener lærere bør bli entusiastiske av å høre om Neddy, fordi de løser utfordringer lærere møter på til daglig, og fordi de at de er best i klassen på personvern og sikkerhet.

Vi jobber tett på klasserommet og inviterer alle som vil dele sine behov, utfordringer og krav til å bli en del av utviklingsprosessen vår. Vi gir eleven og læreren definisjonsmakten i vår utvikling.“ deler Ida.

Ida Dahl er lærer og leder for produkt i Neddy.

I Neddy har teamet et brennende ønske om å skape løsninger som både støtter og effektiviserer lærerens arbeidsprosesser. For å ta det et steg lenger sier Ida at hun drømmer om en løsning som gjør tilpasninger helt ned på individuelt nivå til en reell mulighet - og ikke en utopisk idé.

Om samarbeidet

I samarbeidet mellom Ludenso og Neddy ligger det at lærere nå kan gå inn i portalen til Neddy, og finne skreddersydde opplegg tilpasset fagfornyelsen som kan brukes sammen med Ludenso Create. Lærere kan nå sortere oppgaver ut fra fag og trinn, og finne opplegg som egner seg for 3D modellering og utforskning i AR.

For å kunne tilby pedagogiske opplegg i Neddy, har Susanne Thue fra Ludenso lagt inn oppgaver som nå ligger tilgjengelig for lærere.

Alle barn lærer på så ulike måter, og med det i tankerne føles det ekstra givende å kunne være med på å bidra til mer engasjerende læring for barn” sier Susanne.

Susanne Thue fra Ludenso har nylig brukt Neddy og deler sin tanker rundt mulighetene som ligger i samarbeidet

Hun har fått god støtte fra Ida underveis, og er selv begeistret over hvor intuitivt det var å bruke Neddy.

“Jeg kan se for meg at Neddy blir en god inspirasjonskilde for lærere der de kan finne frem til spennende oppgaver som passer til det pensumet de trenger. Litt som en kokebok med mange inspirerende og smakfulle oppskrifter, som du gleder deg til å teste ut og dele med andre!” sier Susanne

Ida mener at ved å bruke Ludenso kan lærere nyttiggjøre seg elevens nysgjerrighet og skaperglede. Hun forteller videre at Neddy og Ludenso er en god match fordi vi sammen tilbyr en bred verktøykasse som elevene kan bruke for å formidle sin kompetanse på spennende og utradisjonelle måter.

“Det er viktig fordi det skaper et større rom for å mestre skoleformatet. Det er kanskje noe av det viktigste teknologi kan bistå med inn i skolen.“ sier Ida.

Neddy er gratis for lærere, og gir en oversikt over pågående arbeidsoppgaver, tilgang til ressurser, og mulighet for samarbeid på tvers.

Tips til lærere

For å få mest mulig ut av verktøyene anbefaler Susanne lærerne å

4 tips fra Susanne for å lykkes med bruk av Neddy

Vi i Ludenso gleder oss til å se hva de kreative og engasjere lærerne der ute vil finne på av spennende oppgaver til elevene sine, og ser fram til å bli bedre kjent med Team Neddy!

Lyst til å prøve? Sjekk ut Neddy her