The Ludenso Sustainability Challenge

Utforsk byen fra framtiden

1. Oppdrag bærekraft

Året er 2121, og du og klassekameratene har mottatt et oppdrag om å bygge et bærekraftig hus. Huset må være solid nok til å tåle klimautfordringer, og det kan være lurt å tenke på hvordan du skal få en bærekraftig tilgang på energi, mat og varme.

Hvordan ville drømmehuset ditt se ut om 100 år? Bruk fantasien din!

Tips! Det kan være en fordel å tegne huset ditt for hånd før du begynner å bygge i 3D.

Kom i gang!

2. Sett sammen bygningene til en by

For å samle alle bygningene i en by må læreren din lage en “gruppevisning" i Ludenso Create. Da kan du logge på med koden du mottar fra læreren din. Vis de bærekraftige løsningene du har kommet på under utfordringen for klassen, og forklar tankene dine. Hva gjør huset til et fint sted å bo i framtiden?

Se hvordan bli med i gruppevisning

TIPS:
Ved å laste ned “Ludenso Create” til telefonen eller nettbrettet, vil du kunne åpne 3D-modellen din og plassere i virkeligheten.

Finn passende omgivelser, utforsk huset ditt kommer til live i AR og ta et skjermbilde eller et skjermopptak som viser ideen din.

NB! Husk å logge av Ludenso Create på datamaskinen din før du logger deg på telefonen eller nettbrettet.

4. Vinn premier

For å delta i trekningen om de kule premiene må du dele innovasjonen din. Du står fritt til å presentere ideen din som en video, et bilde, et skjermbilde eller en PowerPoint, så lenge du beskriver løsningen din og hvorfor den er bærekraftig. For å delta i utfordringen må du dele bidraget på Facebook, Instagram eller Twitter, og bruke hashtaggen #Ludenso #SustainabilityChallenge.

Lykke til og ha det moro!

Løsningsforslag