Konkurransevilkår for Ludenso Sustainability Challenge

 1. Tidsperiode

  1. Oktober til 31. oktober 2021
 2. Annonsering av vinner

  Vinneren vil kontaktes personlig, og skolene som vinner vil annonseres 15. November 2021 via Ludenso sine kanaler på sosiale medier. Dette inkluderer Facebook, LinkedIn og Instagram.
 3. Deltagere

  For å være med i konkurransen må du være over 18 år. Deltakere under 18 år må få tillatelse av forelder eller verge. Ansatte i Ludenso og deres nærmeste kan ikke delta.
 4. Premie

  Vinner kåres av en jury bestående av Christine Spiten, Louka Delautre og Kinvara Janson. Deres avgjørelse kan ikke endres etter at besluttingen er fattet. Gevinsten består av en iPad til de to vinnerne av konkurransen, og de fem første som leverer inn kvalifiserte bidrag vil få regnskog plantet i skolens navn. Premiene kan ikke byttes i kontanter.
 5. Øvrige reservasjoner

  Ludenso AS forbeholder seg retten til å ved behov endre konkurransevilkårene eller avbryte konkurransen. Konkurransen gjennomføres av Ludenso AS uten støtte eller sponsoravtale med Facebook.
 6. Deltakelse

  Hver deltaker kan kun levere inn ett bidrag per elev. Bidragene merkes med #Ludenso og #SustainabilityChallenge, og kan deles på Twitter, Facebook og Instagram.
 7. Behandling av personopplysninger

  Personopplysninger som håndteres i forbindelse med konkurransen kommer til å bli behandlet av Ludenso AS, som er direkte ansvarlig for opplysningene. Opplysningene kommer til å håndteres for å administrere og kåre en vinner i den aktuelle konkurransen. Opplysningene kommer bare til å være registrert så lenge konkurransen pågår. Om måten deres personopplysninger behandles på strider med personvernsloven har dere rett til å kreve at deres opplysninger endres, blokkeres eller slettes. For å gjøre noe av det tidligere nevnte eller for mer informasjon om personvern og hvordan vi behandler personopplysninger, send en mail til teknisk ansvarlig, harald@ludenso.com

Har du andre spørsmål angående konkurransen? Send en mail til hello@ludenso.com så svarer vi så fort vi kan.