The Ludenso Sustainability Challenge

Premier

Vinneren

Får en iPad

Har du lyst til å spille spill, uttrykke deg kreativt, utforske Ludenso Create kreasjonene dine i AR, eller simpelthen surfe på nett hvor som helst? Vinnerne av begge årsklassene vil motta hver sin iPad.

De 5 første bidragene

Får regnskog plantet i skolens navn

Hvis du er blant de 5 første til å dele prosjektet ditt med #Ludenso og #SustainabilityChallenge vil vi plante regnskog i skolen din sitt navn. Du og klassen din vil da motta et unikt bærekraftssertifikat.

Topp 100

Får bærekraftsdiplom

Vi ønsker å hedre dem som kommer opp med nye og kreative løsninger. De 100 beste bidragene vil derfor få et eget bærekraftsdiplom som kan henges opp hjemme eller i klasserommet. 

Møt juryen

Louka Delautre

Europeisk regionssjef hos Earth Guardians

Louka mener at kampen mot klimaforandring er full av stereotyper, og hans mål er å vise at alle har ferdigheter som kan bidra til å redde planeten og leve et moderne liv i samspill med naturen.

Han er nå regionssjef for Europa i Earth Guardians, og jobber med å støtte ungdom i hele Europa med å gjennomføre bærekraftsprosjekter. I tillegg representerer han den ideelle organisasjonen på konferanser og i paneldiskusjoner om fremtiden for aktivisme og effekten av ungt lederskap.

Earth guardians har flere enn 300 grupper med ungdomsaktivister verden rundt.

Kinvara Jardine Paterson

Senior Campaign Manager for World’s Largest Lesson (WLL)

Kinvara mener god utdannelse er en av de viktigste tiltakene for å nå de globale bærekraftsmålene. Hun startet sin karriære som lærer i “Teach First”-programmet i London.

Nå er hun senior kampanjeleder for World’s Largest Lesson (WLL), og jobber med kreative løsninger for å lære bort de globale bærekraftsmålene. Hun produserte nylig “WLL Live”, et YouTube-show for å inspirere ungdom til å komme med tiltak for å nå målene, med deltagelse fra ledere i FN og populære ungdomspersonligheter som Millie Bobby Brown.

Kinvara jobber med UNICEF for å utvide programmet som nå har nått 15 millioner ungdommer.

Christine Spiten

Tech-gründer, ekspedisjons-seiler og havelsker

Som sjef og medgründer i EntrepreneurShipOne jobber hun med å løse havets utfordringer, og å gjøre havet til verdens største klasserom. I 2015 var hun med å starte Blueye Robotics, som muliggjør utforskning av havet for alle ved å lage undervannsdroner basert på brukervennlig og inkluderende teknologi.

Fun fact: Blueye var faktisk Ludensos første offisielle kunde da teamet skapte MovieMask, og de to startupene deler en unik erfaring med utforskning under vann med en “digital dykkermaske”.